musto.gr

Η Ιστορία Μας

ΞΥΔΙ – ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ από το 1968

Πάνω από 50 χρόνια παράδοσης στην ποιότητα

Η εμπειρία μας στο χώρο των αναψυκτικών και των συμπυκνωμένων χυμών ξεκινά το 1968, όταν ο Βασίλειος Μπανάκας ξεκίνησε την παραγωγή εισάγοντας τον πρώτο χυμό λεμονιού - ξύδι στην ελληνική αγορά.

Παράγουμε προϊόντα διατροφής που διακρίνονται για την ποιότητα και τη γεύση τους, πάντα με σεβασμό τόσο στους καταναλωτές μας όσο και στην ελληνική διατροφή.

Το ξύδι από κράσι και μήλο, το βαλσάμικο ξύδι και οι κρέμες, ο χυμός λεμονιού και το ντρέσινγκ λεμονιού μας, συμπληρώνουν πλήρως όλη την παραδοσιακή κουζίνα καθώς και τα γκουρμέ γεύματα για την επαγγελματική χρήση HORECA.

Τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Διασφάλισης Ποιότητας ISO 22000 εφαρμόζονται σε όλο το φάσμα της παραγωγής μας, σχετικά με τα ακόλουθα: παραγωγή πλαστικών φιαλών και καπακιών, παραγωγή τροφίμων καθώς και εμφιάλωση.

Το Musto – Thessalic Vinegar Factory παράγει προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας για ένα διευρυνόμενο πελατολόγιο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Για το σκοπό αυτό, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από μπουκάλια, με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των αξιότιμων πελατών μας.

Πιστοποιήσεις